1. Home
  2. Help

Help

Hulp bij RSS-feeds, abonnementen en favorieten op de nieuwe website van de Inspectie SZW

De oude websites van de Arbeidsinspectie, Inspectie Werk en Inkomen en de Sociale Inlichtingen- en Opsporingsdienst zijn vanaf ongeveer 9 januari 2012 niet meer te bezoeken. Dit heeft gevolgen voor uw RSS-feeds en uw abonnement(en) op de nieuwsberichten van deze organisaties. Om berichten van de Inspectie SZW te blijven ontvangen adviseren wij u om u opnieuw te abonneren via de nieuwe website.

Ook pagina’s die u in uw favorieten hebt gezet zullen niet meer werken; deze zullen verwijzen naar de homepage van de nieuwe website. Wij raden u aan om de relevante pagina’s via de nieuwe website opnieuw in uw favorieten te zetten.

Opnieuw aanmelden voor nieuwsberichten

Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsberichten van de Inspectie SZW blijft ontvangen in uw mailbox, dient u zich opnieuw aan te melden. Dit kan via de pagina Abonneren.

RSS-feeds opnieuw instellen

Om uw ingestelde RSS-feeds van de Inspectie SZW te blijven ontvangen, raden wij u aan deze via de nieuwe website opnieuw in te stellen.

Opnieuw instellen van favorieten

Om eenvoudig naar de voor u relevante pagina’s van de Inspectie SZW te kunnen blijven gaan, dient u deze pagina’s opnieuw in uw favorieten te zetten.

Vragen over de Inspectie SZW

Vragen over de website of vragen over de organisatie van de Inspectie SZW kunt u stellen via het contactformulier.

Informatie over het gebruik van deze website

Deze website is gebaseerd op de 'Stijlgids voor websites van inspecties en het Inspectieloket' en kan met vrijwel alle browsers worden bekeken. In enkele browsers die niet volledig (grafisch) worden ondersteund, wordt een tekstversie van de website getoond.

Een belangrijk onderdeel van de Stijlgids is een reeks van zogeheten 'webrichtlijnen', waaraan alle rijksoverheidsites moeten voldoen. Door toepassing van de webrichtlijnen is de site toegankelijker en gebruiksvriendelijker voor bezoekers.

Pdf-documenten openen

Sommige documenten op deze site worden aangeboden als 'pdf-document' (Portable Document Format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken hebt u een daarvoor geschikt programma nodig. Dergelijke programma's bestaan voor verschillende besturingssystemen, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis op het internet beschikbaar.

Hieronder enige voorbeelden van zulke programma's per systeem.

Windows

Mac OS

Linux

Excel-documenten openen

Enkele documenten op deze site worden aangeboden als 'Excel-document'. Om Excel-bestanden te kunnen lezen en afdrukken hebt u een daarvoor geschikt programma nodig. Dergelijke programma's bestaan voor verschillende besturingssystemen, zoals Windows, Mac OS en Linux. Excel is tegen betaling beschikbaar. U kunt onder andere via Google informatie vinden over welk softwarepakket met Excel het beste bij uw besturingssysteem past.